Η νέα λειτουργία SafeStay του MyRoomie: Προσφέροντας ένα χέρι βοήθειας σε καταστάσεις έκτακτης ανάγκης

Το MyRoomie, η ραγδαία ανερχόμενη πλατφόρμα συγκατοίκησης, ανακοινώνει σήμερα την δημιουργία μιας νέας λειτουργίας, του MyRoomie SafeStay. Αυτή η πρωτοβουλία δίνει τη δυνατότητα στους ιδιοκτήτες σπιτιού να προσφέρουν τα επιπλέον δωμάτιά τους σε άτομα και οικογένειες που βρίσκονται υπό δύσκολες συνθήκες, όπως φυσικές καταστροφές, προσωπικές κρίσεις ή καταστάσεις κινδύνου.

“Σήμερα κάνουμε ένα σημαντικό βήμα για την πλατφόρμα, καθώς παρουσιάζουμε τη λειτουργία MyRoomie SafeStay”, δήλωσε ο Δομίνικος Πρίτης, Ιδρυτής και Διευθύνων Σύμβουλος του MyRoomie. «Δεδομένης της απρόβλεπτης φύσης της ζωής, στοχεύουμε να δημιουργήσουμε μια πλατφόρμα που όχι μόνο συνδέει μεμονωμένα άτομα για συγκατοίκηση αλλά προσφέρει επίσης ένα χέρι βοήθειας σε αυτούς που το χρειάζονται περισσότερο».

Μέσω της λειτουργίας MyRoomie SafeStay, οι ιδιοκτήτες ακινήτων μπορούν να προσφέρουν την υποστήριξή τους σε όσους έχουν ανάγκη, παρέχοντας τα ελεύθερα δωμάτιά τους σε καταστάσεις όπως φυσικές καταστροφές (φωτιές, σεισμούς, πλημύρες κοκ), έκτακτα περιστατικά υγείας, περιπτώσεις ενδοοικογενειακής βίας, αστέγων ή όταν άτομα απειλούνται.

Το MyRoomie SafeStay παρέχει επίσης μια φιλική προς το χρήστη φόρμα επικοινωνίας που επιτρέπει σε όσους έχουν ανάγκη να επικοινωνήσουν άμεσα. Με βάση τις πληροφορίες λαμβάνει το MyRoomie, θα απευθύνεται σε ιδιοκτήτες σπιτιού με διαθέσιμα δωμάτια καθώς και συνεργαζόμενες ΜΚΟ και σχετικούς οργανισμούς για βοήθεια.

“Οι χρήστες μας έχουν τώρα την ευκαιρία να παρέχουν πραγματική, πρακτική βοήθεια στην κοινότητα”, είπε ο Δομίνικος Πρίτης. “Προτρέπουμε τα μέλη της κοινότητάς μας να αγκαλιάσουν αυτό το νέο χαρακτηριστικό, διαδραματίζοντας έτσι βασικό ρόλο στην παροχή υποστήριξης σε όσους βρίσκονται σε δεινή κατάσταση.”

Στο MyRoomie, επιθυμούμε την ασφάλεια όλων των εμπλεκόμενων μερών. Ως εκ τούτου, οι ιδιοκτήτες σπιτιών που συμμετέχουν στη λειτουργία MyRoomie SafeStay θα πρέπει να συμμορφωθούν με ένα σύνολο κατευθυντήριων γραμμών και όρων χρήσης.

el