Συμφωνία Μίσθωσης

Υπογράφουμε συμφωνία μίσθωσης μαζί σας, τον ιδιοκτήτη του ακινήτου, συνήθως από 1-5 χρόνια, όπου το MyRoomie εγγυάται το ενοίκιο σας κάθε μήνα.

Τακτικές Πληρωμές

Ανεξάρτητα από την πληρότητα του ακινήτου, σας πληρώνουμε ένα σταθερό ενοίκιο, εξασφαλίζοντας σταθερό εισόδημα.

Αξιοποίηση Ακινήτου

Το MyRoomie αναλαμβάνει τη διαχείριση του ακινήτου, μετατρέποντας και συντηρώντας το για σκοπούς συγκατοίκησης.

Βελτιστοποίηση Συγκατοίκησης

Επιπλώνουμε και τροποποιούμε το ακίνητο όπως χρειάζεται για να το καταστήσουμε κατάλληλο για πολλαπλούς ενοίκους, μεγιστοποιώντας το δυναμικό εισοδήματός του.

Εύρεση και Έλεγχος Ενοίκων

Βρίσκουμε, ελέγχουμε και διαχειριζόμαστε τους ενοίκους, βεβαιώνοντας ότι το ακίνητό σας κατοικείται από αξιόπιστα και υπεύθυνα άτομα.

Εγγύηση Φθορών και Καταστροφών

Το MyRoomie διαχειρίζεται όλα τα θέματα συντήρησης, τακτικούς ελέγχους και έκτακτες επισκευές, διατηρώντας την αξία και την κατάσταση του ακινήτου σας.

Νομικές και Λογιστικές Διεκπεραιώσεις

Διαχειριζόμαστε όλα τα διαδικαστικά, από συμβόλαια ενοικίασης έως τη συμμόρφωση με τους κανονισμούς στέγασης.

MyRoomie SafeRent: Σταθερή μίσθωση από εμάς, σταθερό εισόδημα για εσάς, εγγυημένη ηρεμία για όλους

Περιγραφή Υπηρεσίας:

Το MyRoomie παρουσιάζει μια νέα υπηρεσία που σχεδιάστηκε για ιδιοκτήτες ακινήτων που θέλουν το πλεονέκτημα ενός σταθερού εισοδήματος από τα ενοίκια χωρίς τον κόπο της διαχείρισης του ακινήτου τους. Το Πρόγραμμα Εγγυημένου Ενοικίου (MyRoomie SafeRent) σας προσφέρει την ηρεμία που έρχεται με την ασφάλεια ότι θα λαμβάνετε το ενοίκιο σας κάθε μήνα , ενώ εμείς αναλαμβάνουμε τις πολυπλοκότητες της αξιοποίησης του ακινήτου σας.

Πώς Λειτουργεί:

 1. Συμφωνία Μίσθωσης: Υπογράφουμε μια συμφωνία μίσθωσης μαζί σας, τον ιδιοκτήτη του ακινήτου, συνήθως από 1-5 χρόνια, όπου το MyRoomie εγγυάται το ενοίκιο σας κάθε μήνα.
 2. Τακτικές Πληρωμές: Ανεξάρτητα από την πληρότητα, σας πληρώνουμε ένα σταθερό ενοίκιο, εξασφαλίζοντας σταθερό εισόδημα.
 3. Αξιοποίηση Ακινήτου: Το MyRoomie αναλαμβάνει την αξιοποίηση του ακινήτου, μετατρέποντας και συντηρώντας το για σκοπούς συγκατοίκησης.
 4. Βελτιστοποίηση Συγκατοίκησης: Επιπλώνουμε και τροποποιούμε το ακίνητο όπως χρειάζεται για να το καταστήσουμε κατάλληλο για πολλαπλούς ενοίκους, μεγιστοποιώντας το δυναμικό εισοδήματός του.
 5. Εύρεση και Έλεγχος Ενοίκων: Βρίσκουμε, ελέγχουμε και διαχειριζόμαστε τους ενοίκους, βεβαιώνοντας ότι το ακίνητό σας κατοικείται από αξιόπιστα και υπεύθυνα άτομα.
 6. Δωρεάν Εγγύηση Φθορών και Καταστροφών: Το MyRoomie διαχειρίζεται όλα τα θέματα συντήρησης, τακτικούς ελέγχους και έκτακτες επισκευές, διατηρώντας την αξία και την κατάσταση του ακινήτου σας.
 7. Νομικές και Λογιστικές Διαδικασίες: Αναλαμβάνουμε όλα τα διαδικαστικά, από συμβόλαια ενοικίασης έως τη συμμόρφωση με τους κανονισμούς στέγασης.

Οφέλη για τους Ιδιοκτήτες Ακινήτων:

 • Εγγυημένο Εισόδημα: Απολαύστε την ασφάλεια ενός εγγυημένου ενοικίου κάθε μήνα, χωρίς την ανησυχία της πληρότητας.
 • Χωρίς Κόστος Διαχείρισης: Εξοικονομήστε τα τέλη παραδοσιακής διαχείρισης ακινήτων ενώ εμείς αναλαμβάνουμε επαγγελματικά την όλη διαδικασία.
 • Χωρίς Κόπο: Αποφύγετε τις καθημερινές ευθύνες του να είστε ιδιοκτήτης, όπως η αντιμετώπιση ερωτημάτων ενοίκων και θεμάτων συντήρησης.
 • Διατήρηση Ακινήτου: Νιώστε βέβαιοι ότι το ακίνητό σας συντηρείται και φροντίζεται επαγγελματικά από την έμπειρη ομάδα μας.

Εγγυημένο Εισόδημα

Χωρίς Κόστος Διαχείρισης

Χωρίς Κόπο

Διατήρηση Ακινήτου

Θες να μάθεις περισσότερα; Επικοινώνησε μαζί μας!

el