Βρες το φοιτητικό σου σπίτι!

Βρες τον επόμενό σου συγκάτοικο!


Καλώς ήλθες στο MyRoomie, τη νέα, μοντέρνα και ασφαλή πλατφόρμα για να βρεις τον επόμενό σου συγκάτοικο. Μπορείς να αναζητήσεις συγκάτοικο στις αγγελίες ή να καταχωρίσεις τη δική σου αγγελία, είτε έχεις σπίτι και ψάχνεις για συγκάτοικο, είτε αναζητάς δωμάτιο ή σπίτι για συγκατοίκηση.

Γιατί να προτιμήσεις το MyRoomie

Το MyRoomie είναι ασφαλές: Με μία διαδικασία ελέγχου που συνεχώς βελτιώνεται, διασφαλίζει πως οι αγγελίες που θα βρεις είναι ελεγμένες και ασφαλείς. To MyRoomie είναι το πρώτο και μοναδικό App εύρεσης συγκατοίκου στην Ελλάδα.

Αγγελίες για συγκάτοικο

Στο MyRoomie μπορείς να βρεις αγγελίες για συγκάτοικο. Βγάλε χρήματα αν έχεις χώρο διαθέσιμο που δεν χρησιμοποιείς και αγκάλιασε το shared economy βοηθώντας ταυτόχρονα και το περιβάλλον. 

Αγγελίες για δωμάτιο

Αν τα ενοίκια σου φαίνονται υψηλά ή δεν έχεις βρει κάτι που να σε ικανοποιεί, μπορείς να βρεις λύση στην συγκατοίκηση αναζητώντας για δωμάτιο.

Καταχώρησε Αγγελία

Είτε ψάχνεις για συγκάτοικο είτε για δωμάτιο μπορείς να καταχωρήσεις τη δική σου αγγελία επιλέγοντας μέσα από φίλτρα και λεπτομέρειες ώστε να βρεις ακριβώς αυτό που ψάχνεις.

Homes and Flats for you

Care to flat-share?

el