Σχετικά με εμάς

Καλώς ήρθατε στο MyRoomie, τον προορισμό σας για μοναδικές εμπειρίες συγκατοίκησης!

Η ιστορία μας

Η έννοια της συμβίωσης – η κοινή χρήση ενός χώρου διαβίωσης με άλλους που δεν είναι οικογένεια – κερδίζει σταθερά δημοτικότητα. Στο MyRoomie, αναγνωρίζουμε τις δυνατότητες αυτού του τρόπου ζωής όχι μόνο να παρέχει μια πρακτική λύση στο αυξανόμενο κόστος ζωής, αλλά να προσφέρει επίσης πληθώρα πλεονεκτημάτων που μπορούν να εμπλουτίσουν τις ζωές με απροσδόκητους τρόπους.

Με έδρα την Ελλάδα και την Πολωνία, είμαστε παθιασμένοι με την ενίσχυση των ζωντανών κοινοτήτων που εξελίσσονται και σχεδιάζουμε να επεκτείνουμε τις δραστηριότητές μας σε περισσότερες χώρες σε όλη την Ευρωπαϊκή Ένωση. Καταλαβαίνουμε ότι η συγκατοίκηση είναι κάτι περισσότερο από απλή κοινή χρήση ενός χώρου. έχει να κάνει με τη δημιουργία μιας κοινότητας, νέες φιλίες και τη δημιουργία αναμνήσεων που διαρκούν μια ζωή.

Η προσέγγιση μας

Στο MyRoomie, κάνουμε τη συνδιαβίωση εύκολη και ευχάριστη. Σας συνδέουμε με συμβατούς συγκατοίκους ή ιδιοκτήτες δωματίων, εξασφαλίζοντας μια θετική εμπειρία συγκατοίκησης. Παρέχουμε ακόμα, ένα ασφαλές και διαφανές περιβάλλον για την επικοινωνία μεταξύ των συγκατοίκων.

Οι αξίες μας

Κοινότητα και δικτύωση: Πιστεύουμε στη δύναμη της κοινότητας και στις ευκαιρίες που προκύπτουν από τη ζωή με μια διαφορετική ομάδα ανθρώπων. Είτε είστε νέος στην πόλη είτε θέλετε να επεκτείνετε τον κοινωνικό σας κύκλο, το MyRoomie μπορεί να σας βοηθήσει να δημιουργήσετε ουσιαστικές συνδέσεις.

Κοινές ευθύνες: Καταλαβαίνουμε ότι το να μοιράζεσαι έναν χώρο διαβίωσης σημαίνει επίσης μοίρασμα ευθυνών. Από τον καταμερισμό των δουλειών μέχρι το μοίρασμα του βάρους των εργασιών συντήρησης, το MyRoomie διευκολύνει πιο ομαλές και αρμονικές συνθήκες συμβίωσης.

Ευελιξία: Αναγνωρίζουμε την παροδική φύση του σύγχρονου τρόπου ζωής. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο πολλές από τις συνθήκες συμβίωσης μας προσφέρουν πιο ευέλικτους όρους μίσθωσης από τις παραδοσιακές ενοικιάσεις.

Βιωσιμότητα: Προωθούμε την αποτελεσματική χρήση του χώρου και των υπηρεσιών κοινής ωφέλειας, συμβάλλοντας σε έναν πιο φιλικό προς το περιβάλλον τρόπο ζωής. Με την κοινή χρήση πόρων, η συγκατοίκηση είναι ένας βιώσιμος τρόπος ζωής.

Ελάτε μαζί μας στο MyRoomie και γίνετε μέλος της κοινότητάς μας. Ξεκινήστε σήμερα το ταξίδι της συγκατοίκησής!

el