5 πράγματα που πρέπει να προσέξεις στην αναζήτησή σου για συγκάτοικο

1. Είτε ψάχνεις στις αγγελίες είτε καταχωρείς τη δίκη σου, πρόσεξε τις λεπτομέρειες: για παράδειγμα όλοι αγαπάμε τις γάτες αλλά εσύ μπορεί να έχεις αλλεργία, δήλωσε το στην αγγελία σου και αναζήτησε στα φίλτρα ψάχνοντας τις ήδη υπάρχουσες αγγελίες.


2. Ο χρόνος είναι χρήμα και δεν είμαστε για έξοδα. Αν έχεις ξεχωρίσει ενδιαφέρουσες αγγελίες, βάλε τις στα αγαπημένα και φρόντισε να κάνεις κίνηση άμεσα. Ο μέσος χρόνος από την καταχώριση μέχρι την ολοκλήρωση μιας αγγελίας είναι περίπου δύο εβδομάδες.


3. Έχουμε φροντίσει και για ΑΜΕΑ, αν ανήκεις σε κάποια ειδική κατηγορία σίγουρα θα σε ενδιαφέρει η ύπαρξη ασανσέρ ή άλλων υποδομών μετακίνησης, μπορείς να το επιλέξεις στα φίλτρα αναζήτησης.


4. Για να εξαλείψουμε τις οποιεσδήποτε ανησυχίες δημιουργήσαμε την διαδικασία του verification. Έτσι ξέρεις ποιοι χρήστες και ποιες αγγελίες είναι verified.


5. Δημιούργησε προφίλ και καταχώρησε όσο περισσότερη πληροφορία μπορείς, κάνε το ίδιο και στις αγγελίες. Έτσι θα γλιτώσεις χρόνο με ερωτήσεις διευκρίνισης και θα αυξήσεις τις πιθανότητες να βρεις συγκάτοικο άμεσα!

el