Προσθήκη Αγγελίας 1
Επιλέξτε τον τύπο αγγελίας που θέλετε να καταχωρήσετε:

Έχω Δωμάτιο

Αν έχετε ένα δωμάτιο προς ενοικίαση, μπορείτε να δημιουργήσετε μια αγγελία στο MyRoomie.gr. Συμπληρώστε τα στοιχεία του δωματίου, όπως τοποθεσία, τιμή και περιγραφή, και προσθέστε φωτογραφίες για να προσελκύσετε ενδιαφερόμενους συγκάτοικους.

Ψάχνω Συγκάτοικο

Εάν ψάχνετε για δωμάτιο ή θέλετε να βρείτε κάποιον με τον οποίο να αναζητήσετε κατοικία, μπορείτε επίσης να δημοσιεύσετε μια αγγελία. Καταχωρήστε τις προτιμήσεις σας και τις λεπτομέρειες που αναζητάτε, ώστε να βρείτε τον κατάλληλο συγκάτοικο.

Επιλέξτε πακέτο

MyRoomie Basic

Pricing plan image

0.00

  • 1 Αγγελία
  • Διάρκεια 15 μέρες
  • Μερικός έλεγχος υποψήφιου συγκατοίκου
  • Δωρεάν αποστολή μηνυμάτων

What the FAQ?

Η βασική εγγραφή και η αναζήτηση καταχωρίσεων είναι εντελώς δωρεάν. Μπορεί να υπάρχουν μικρές χρεώσεις για προαιρετικές πρόσθετες υπηρεσίες όπως προώθηση καταχώρισης.

“Έχω δωμάτιο”: Επιλέξτε αυτή την επιλογή εάν έχετε ένα διαθέσιμο δωμάτιο στη κατοικία σας και θέλετε να βρείτε συγκάτοικο.
“Ψάχνω συγκάτοικο”: Επιλέξτε αυτή την επιλογή εάν αναζητάτε μια κατοικία για να ζήσετε με άλλους συγκατοίκους.

Ελέγχουμε όλες τις καταχωρίσεις για να διασφαλίσουμε την αξιοπιστία τους. Συνιστούμε την επικοινωνία μόνο μέσω της πλατφόρμας μας και να μην ανταλλάσσετε οικονομικές πληροφορίες πριν συναντήσετε το άτομο και συνάψετε επίσημο συμφωνητικό.

Περιλάβετε ένα σύντομο βιογραφικό, τα ενδιαφέροντα και τις προτιμήσεις σας σχετικά με τον ιδανικό συγκάτοικο, καθώς και την περιοχή όπου ενδιαφέρεστε για κατοικία. Η προσθήκη μιας φωτογραφίας είναι προαιρετική αλλά συνιστάται.

 

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει όλα τα απαραίτητα πεδία και περιμένετε την έγκριση της καταχώρισης. Εάν το πρόβλημα επιμένει, επικοινωνήστε με την υποστήριξή μας.

Χρησιμοποιήστε το κουμπί “Επικοινωνία” στην αντίστοιχη καταχώριση και στείλτε ένα σύντομο μήνυμα συστήνοντας τον εαυτό σας και το ενδιαφέρον σας για το ακίνητο ή την συγκατοίκηση.

el