Είσοδος σε μια νέα αγορά

Το MyRoomie απευθύνεται σε μια εξειδικευμένη αγορά που περιλαμβάνει millennials, φοιτητές και νέους επαγγελματίες.

Δωρεάν χρήση

Το MyRoomie προσφέρει μια δωρεάν δοκιμή για τρεις μήνες και με απεριόριστες καταχωρήσεις.

Νέες πηγές εσόδων

Η συγκατοίκηση είναι ένα νέο, ανεκμετάλλευτο κομμάτι της αγοράς. Συνεργαζόμενοι με το MyRoomie, μπορείτε να διαφοροποιήσετε τα έσοδά σας και να διερευνήσετε νέες ευκαιρίες

Μοντέλο συνεργασίας χωρίς προμήθεια

Το MyRoomie προσφέρει ένα μοντέλο συνεργασίας χωρίς προμήθεια, που σας βοηθά να αυξήσετε τα περιθώρια κέρδους σας

Περιβάλλον διαχείρισης ακινήτων

Το MyRoomie προσφέρει ένα μοντέλο συνεργασίας χωρίς προμήθεια, που σας βοηθά να αυξήσετε τα περιθώρια κέρδους σας

Marketing

Το MyRoomie προσφέρει μια ολοκληρωμένη στρατηγική marketing για να προωθήσετε τα ακίνητά σας.

Ο προσωπικός σας Account Manager

Το MyRoomie σας παρέχει έναν προσωπικό Account Manager που αναλαμβάνει τη διαχείριση των καταχωρήσεων σας. 

MyRoomie: Προσαρμοσμένες λύσεις συγκατοίκησης για μεσιτικά γραφεία

MyRoomie: Προσαρμοσμένες λύσεις συγκατοίκησης για μεσιτικά γραφεία

Η αγορά ακινήτων εξελίσσεται συνεχώς, και τα μεσιτικά γραφεία πρέπει να προσαρμοστούν στις νέες απαιτήσεις των πελατών τους. Η συγκατοίκηση είναι μια δημοφιλής επιλογή για millennials, φοιτητές και νέους επαγγελματίες, και τα μεσιτικά γραφεία που θέλουν να ανταποκριθούν σε αυτή την τάση θα πρέπει να προσφέρουν προσαρμοσμένες λύσεις ακινήτων για συγκατοίκηση.

Το MyRoomie είναι μια πλατφόρμα συγκατοίκησης που προσφέρει μια ολοκληρωμένη λύση για μεσιτικά γραφεία που θέλουν να εισέλθουν στην αγορά συγκατοίκησης. Η πλατφόρμα μας προσφέρει μια σειρά από πλεονεκτήματα, όπως:

 • Είσοδος σε μια νέα αγορά: Το MyRoomie απευθύνεται σε μια εξειδικευμένη αγορά που περιλαμβάνει millennials, φοιτητές και νέους επαγγελματίες. Αυτή η αγορά είναι ιδιαίτερα ελκυστική, καθώς έχει υψηλό εισόδημα και αυξητική τάση.
 • Δωρεάν χρήση: Το MyRoomie προσφέρει μια δωρεάν δοκιμή για τρεις μήνες και με απεριόριστες καταχωρήσεις. Αυτό σας δίνει την ευκαιρία να δοκιμάσετε την πλατφόρμα μας χωρίς κανένα ρίσκο ή δέσμευση.
 • Νέες πηγές εσόδων: Η συγκατοίκηση είναι ένα νέο, ανεκμετάλλευτο κομμάτι της αγοράς. Συνεργαζόμενοι με το MyRoomie, μπορείτε να διαφοροποιήσετε τα έσοδά σας και να διερευνήσετε νέες οικονομικές ευκαιρίες.
 • Μοντέλο συνεργασίας χωρίς προμήθεια: Το MyRoomie προσφέρει ένα μοντέλο συνεργασίας χωρίς προμήθεια, που σας βοηθά να αυξήσετε τα περιθώρια κέρδους σας.
 • Διενέργεια έρευνας για τον ενοικιαστή: Το MyRoomie προσφέρει μια ολοκληρωμένη διαδικασία ελέγχου και επαλήθευσης ενοικιαστών, που μειώνει τους κινδύνους και διασφαλίζει την ποιότητα.
 • Περιβάλλον διαχείρισης ακινήτων: Το MyRoomie προσφέρει μια σειρά από σύγχρονα ψηφιακά εργαλεία που σας βοηθούν να βελτιστοποιήσετε την αποδοτικότητα λειτουργίας σας.
 • Στρατηγικές αποφάσεις βάσει δεδομένων: Το MyRoomie προσφέρει αναλυτικές αναφορές που σας βοηθούν να λάβετε στρατηγικές αποφάσεις που βελτιστοποιούν την απόδοση των ακινήτων σας και την ικανοποίηση των ενδιαφερόμενων.
 • Ο προσωπικός σας Account Manager: Το MyRoomie σας παρέχει έναν προσωπικό Account Manager που αναλαμβάνει τη διαχείριση των καταχωρήσεων σας. Αυτό σας επιτρέπει να επικεντρωθείτε σε ευρύτερες στρατηγικές πρωτοβουλίες.
 • Marketing: Το MyRoomie προσφέρει μια ολοκληρωμένη στρατηγική marketing για να προωθήσετε τα ακίνητά σας, συμπεριλαμβανομένων υψηλής ανάλυσης φωτογραφιών, εικονικών περιηγήσεων VR και αναλυτικών, SEO optimized περιγραφών.
 • Νομικές υπηρεσίες: Το MyRoomie προσφέρει νομικές υπηρεσίες για να σας βοηθήσει να αντιμετωπίσετε τυχόν νομικά ζητήματα που μπορεί να προκύψουν.
 • Προνομιακή προβολή καταχωρήσεων: Το MyRoomie προσφέρει προνομιακές τοποθετήσεις για να βελτιώσει την προβολή των καταχωρήσεών σας.
 • Συνεργασίες με τοπικές επιχειρήσεις: Το MyRoomie συνεργάζεται με τοπικές επιχειρήσεις για να προσφέρει αποκλειστικές παροχές στους πελάτες σας.
 • Ενσωμάτωση ασφάλισης: Το MyRoomie έχει ενσωματώσει κορυφαίες ασφαλιστικές προσφορές για να σας βοηθήσει να προστατεύσετε τα ακίνητά σας.
 • 24/7 υποστήριξη: Το MyRoomie προσφέρει 24/7 υποστήριξη για να σας βοηθήσει να αντιμετωπίσετε τυχόν προβλήματα.
 • Εξατομικευμένες λύσεις branding: Το MyRoomie σας επιτρέπει να δημιουργήσετε μια προσωπική επαγγελματική παρουσία στην πλατφόρμα μας με προσαρμοσμένο branding.
 • Προσαρμοσμένες λύσεις: Το MyRoomie μπορεί να σας βοηθήσει να σχεδιάσετε ένα βιώσιμο μοντέλο συνεργασίας που βασίζεται σε διαφανή τιμολόγηση και σταθερά τέλη και συμβόλαια.

Εάν είστε agent, broker ή μεσιτικό γραφείο που ενδιαφέρεται να εισέλθει στην αγορά συγκατοίκησης, το MyRoomie είναι η ιδανική λύση για εσάς. Η πλατφόρμα μας προσφέρει μια ολοκληρωμένη λύση που σας βοηθά να προσαρμοστείτε στις νέες απαιτήσεις των πελατών σας και να αυξήσετε τα έσοδά σας.

Επικοινωνήστε μαζί μας στο hey@myroomie.app ή συμπληρώστε τη φόρμα και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας.

el