Καλησπέρα σε ολ@
Ψάχνω συγκάτοικο στη θεσσαλονικη στο κέντρο λόγω δουλειάς, γυναίκα/θυληκοτητα, με υπάρχον σπίτι ή να βρούμε κάτι μαζί από Νοέμβρη. Το μπάτζετ μου είναι 300 (μαζί με λογαριασμούς)
Πέραν απ' τις τυπικότητες, λίγα πραγματακια για εμένα: είμαι αρκετά ήσυχη, μαρεσει η τάξη και η καθαριότητα (όχι σε υπερβολικό βαθμό) καθως και η θετική διάθεση σε ένα σπίτι. Θα έβλεπα την ιδανική συγκατοίκηση με υπέροχες συζητήσεις, movie nights, παρέα στο μαγείρεμα και ελπίζω να βρω καποι@ που να θέλει τα ίδια.
Δυστυχώς μου έχουν τύχει δυσαρεστα πραγματακια οπότε αυτό που επιθυμώ είναι συνεννόηση και τυπικότητα.
Δεν καπνίζω, αλλά δεν έχω πρόβλημα αν κάποιος καπνίζει. Δεν έχω κανένα θέμα με κατοικίδια αλλά δυστυχώς το ωράριο μου δεν βολεύει για να έχω η ίδια.
Ποιος/α είμαι
Φύλο
Γυναίκα
Iδανικός Συγκάτοικος
Φύλο
Γυναίκα
Πληροφορίες κατοικίδιων
Δεν έχω πρόβλημα
Τιμή
Τιμή μίσθωσης (μήνα): 300
H τιμή περιλαμβάνει λογαριασμούς και λοιπά έξοδα: Ναι